Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ditton BC, vairumtirdzniecības bāze

Liginišķu iela 26b, Daugavpils, Latvija
(+371) 65424354
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBuilding materials and constructions

Statistics:
Fully viewed : 5793
Showed in search results : 27757
View in catalog : Building materials and constructions


Kalna ligzda, hotel
Kalna ligzda, hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Credo, driving school
Credo, driving schoolAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, guest house
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, guest houseA guest house is 7 km from the centre of Valmiera (Koceni) and 12 km from the skiing track in Baili. Warm places for sleeping, delicious breakfast, transport to Baili and back.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
BKB Birojs, SIA, bookkeeping
BKB Birojs, SIA, bookkeepingSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
SB Siltumtehnika, store
SB Siltumtehnika, storeWe specialize in the retail and wholesale of heating equipment and plumbing products, with an individual approach to each customer. The company's cooperation partners are construction companies, companies and individual customers.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Kandava, hotel
Kandava, hotelWe kindly invite you to the new cafe Kandava, which is in the Kandavas old town part, with refined and in the same time comfortable atmosphere. Offer 10 well equipped rooms, banquet and conference hall, bathhouse and jacuzzi.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Visi banneri