Kowaco J.Hanns Kowalewski

Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 5226
Showed in search results : 15277
View in catalog : Premises leasing

Credo, driving school
Credo, driving schoolAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Tavs Draugs, zoo salon
Tavs Draugs, zoo salonUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Indāni, country house
Indāni, country houseThe country house,a bathhouse, a farm( biological agriculture). Riding on horses, excursions in the country farm. Ancient tools collection
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
LEAnD, SIA, bookkeeping
LEAnD, SIA, bookkeepingMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Vānes māja, guest house
Vānes māja, guest houseThe guest house is located about 100 km from Riga. The house can accommodate up to 12 people. There is a recently dug pond near the house, where you can swim after enjoying the sauna or a bath.
Zelts.lv, jewellery salon
Zelts.lv, jewellery salonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Iešnalė, country house
Iešnalė, country houseA modern farmstead bowery in the territory of Žemaitija National Park close to Iešnalis Lake.
Kristīne Boļšedvorova, artist
Kristīne Boļšedvorova, artistMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma