ANNO, SIA

Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 7136
    Showed in search results : 29497
    View in catalog : Real estate

    Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
    Villa Avoti, guest house
    Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agency
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agencyLATSIGN. Advertisement, digital print, plotter works, environment advertisement, silk screening, car decoration.
    Mavia, SIA
    Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
    Mežābeles, holiday house
    Mežābeles, holiday houseAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
    Reiss, car service
    Reiss, car serviceUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
    Info Hotel, Palanga
    Info Hotel, PalangaInfo Hotel , Palanga. 11 stylish double rooms, all of which are equipped with best conveniences. Hotel's professional staff will take care of each of you separately.
    Pūdnīku skūla, keramika
    Pūdnīku skūla, keramikaSmoked ceramics. Ancient pottery tehnology, where high mastery grounds is clever reserve, simple fairness and practical classes.
    Capsellam, SIA
    Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
    kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
    Gardens, SIA
    Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma