Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Modulis 1

Prūšu iela 23a 2, Rīga, Latvija
(+371) 67187088
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsHouse management

Statistics:
Fully viewed : 8088
Showed in search results : 41742
View in catalog : House management


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Ērgļi, camping
Ērgļi, campingCamping Ērgļi is situated in a area 12 km from LIEPAJA. You can spent your free time in a quite and beautiful countryside. There is Baltic sea near the camping.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF has many years experience. We lay roofs in all Europe Union states, not looking at location of the clienti, both with client's or own materials.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Restorer, SIA
Restorer, SIAPaintings and wall paintings in a professional restoration, as well as painting decorative frame restoration and gilding with gold leaf. Wall paintings and decorative finish. Interior design and consulting.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Jerevan, hotel
Jerevan, hotelThe three-star 24-bed hotel Jerevan is for your services. Modern hotel situated near the town is surrounded by miraculous beauty of forests. It is a great place to have a rest and spend one’s time pleasantly.
Visi banneri