Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Norvēģijas-Latvijas uzņēmējdarbības attīstības fonds

Skolas iela 25, Rīga, Latvija
(+371) 29272367
 
AllOffers
Products, services, keywordsFinancial action

Kalna ligzda, hotel
Kalna ligzda, hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
PTC, SIA, packing
PTC, SIA, packingPTC Ltd 5000 different packaging materials and aids; equipments, possibility to buy materials in amy amount.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
RMS Heating, SIA, heat engineering
RMS Heating, SIA, heat engineeringElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
SAKA - S, furniture
SAKA - S, furnitureFurniture manufacture, projecting and assembling after individual orders. Practical, durable, simple and modern, exclusive, ecological furniture.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Vānes māja, guest house
Vānes māja, guest houseThe guest house is located about 100 km from Riga. The house can accommodate up to 12 people. There is a recently dug pond near the house, where you can swim after enjoying the sauna or a bath.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Komforts, plumbing and heating salon
Komforts, plumbing and heating salonThe main business activity of the company EVA-SAT is retail and wholesale of high quality sanitary and heating technique.
Villa Avoti, guest house
Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Visi banneri