Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Gobiņas, SIA, darbnīca

Slokas iela 63, Rīga, Latvija
(+371) 67459873
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsFurniture

Statistics:
Fully viewed : 6786
Showed in search results : 39128
View in catalog : Furniture


SPA Estonia, SPA hotel
SPA Estonia, SPA hotelToday SPA Estonia has become one of Estonia's biggest health centre with 500 lodging places. Uptoday equipped health centre, which consists of hotel, cure-, leisure- and beauty centre, can afford cosy and homely atmosphere.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Tavs Draugs, zoo salon
Tavs Draugs, zoo salonUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Ances Dizains, apparel imprinting
Ances Dizains, apparel imprintingPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Vidi, guest house
Vidi, guest houseA rest place at the lake Sasmaka. A place for celebrations, sport event organization. Banquet hall and bathhouse.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissFloor parquet, manufacturers' best lowest prices. Solid oak planks, oak parquet, vinyl flooring. Wide two-layer boards and herringbone parquet. Laying, sanding, varnishing, waxing. Wooden floor repair, repair, renewal, restoration. Shop Valmieras iela 34, Riga. Professionalism and the highest quality
Visi banneri