Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Valtera acu protēžu laboratorija, individuālais uzņēmums

Lēdurgas iela 16, Rīga, Latvija
(+371) 67394563
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsMedical equipment and tools

Statistics:
Fully viewed : 6710
Showed in search results : 31504
View in catalog : Medical equipment and tools


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Svētku mode, sewing salon
Svētku mode, sewing salonŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Kompānija Avotiņi, SIA, building material sale
Kompānija Avotiņi, SIA, building material saleCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Sumbrs, café - motel
Sumbrs, café - motelCafe - motel, meal offer, it is possible to lay the table till 50 persons.
Skultes muiža, guest house
Skultes muiža, guest houseSkulte manor - ideal place for collective entertainments, weddings, corporate sports games: guest hall, bathhouse, swimming pool, hall with a fire place, terrace, two room accomodation. 
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Stādu placis Lielvārde, territory improvement, planting
Stādu placis Lielvārde, territory improvement, plantingSietiņš GO. Projection of landscapes and plants, greening. Car tyres. Tyre repair, balancing.
ML Grupa 3, building material sale
ML Grupa 3, building material saleBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Visi banneri