Žīguru namsaimnieks

  • Ciemata iela 4, Žīguri, Žīguru pagasts, Balvu novads, Latvija
  • (+371) 64564413
Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 10818
Showed in search results : 34088
View in catalog : House management

BALTIC-S, Plumbing Equipment
BALTIC-S, Plumbing EquipmentThe company Baltic-S deals with plumbing wholesale and retail.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSewing workshop ZARUMI. Clothing sewing, embroidery, fixing. Logo and flag embroidery. Labour clothing, aprons.
Jura putni, museum
Jura putni, museumWoodengraving museum " Jura birds".You will see owls, that are symbols of cleverness and other different birds. The park resembles the place where nature is loved and everything is in order.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Gintus, SIA, land surveying
Gintus, SIA, land surveyingLtd Gintus, land surveying, topography, minute planning, execution schemes, border plans.
LaPizza, SIA, pizzeria - café
LaPizza, SIA, pizzeria - caféItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Iks park, associations
Iks park, associationsBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
RD Met, SIA, metal working
RD Met, SIA, metal workingSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Photon L Baltic, lighting equipment
Photon L Baltic, lighting equipmentPhoton-L offers high-quality LED products using the latest advanced technologies. Our staff consists of highly specialized engineers who are active members of prestigious engineering and lighting associations in the United States, United Kingdom.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma