Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Daugavpils 9. vidusskola

Daugavpils 9. vidusskola

18. novembra iela 47, Daugavpils, Latvija, LV-5401
(+371) 65423591
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGeneral education
Map

Statistics:
Fully viewed : 8157
Showed in search results : 45633
View in catalog : General education


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF has many years experience. We lay roofs in all Europe Union states, not looking at location of the clienti, both with client's or own materials.
Dental Art, dentistry
Dental Art, dentistryDental Art clinic offer you various dental procedures: therapy, prosthodontics, teeth implantation, oral hygiene and office whitening.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
BALTIC-S, Plumbing Equipment
BALTIC-S, Plumbing EquipmentThe company Baltic-S deals with plumbing wholesale and retail.
Lakta, metal working
Lakta, metal workingCompany Lakta. Metal works, metal design, forgings for interior, metal stairs, railings, fences, weather-vanes, candle sticks.Different materials, technique, galvanization and artistic surface painting.
Būvcentrs, building material sale
Būvcentrs, building material saleInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaI am looking for yarn for sheep bred in Latvia. Wool is processed from the washing process to the finished yarn thread. Unwashed wool purchase, exchange.
Gintus, SIA, land surveying
Gintus, SIA, land surveyingLtd Gintus, land surveying, topography, minute planning, execution schemes, border plans.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Visi banneri