VEF Baloži, dārzkopības kooperatīvā sabiedr;iba

  • Meža iela 2, Jaunolaine, Olaines pagasts, Olaines novads, Latvija, LV-2127
  • (+371) 29510971
Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 9140
Showed in search results : 46230
View in catalog : ̡rdening societies

Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAIf you want to install a flagpole near your private house or company, if you need company or other flags, then K-MASTI.LV is the right place to get what you want! Flags and flagpoles are our business!
Sers, carnival costumes rental
Sers, carnival costumes rentalWe offer a wide choice of carnival costumes,both for children and grown ups (costumes, masks, clothes, pharapernalia, wigs).
Neptūns, restaurant
Neptūns, restaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Aivars-K, working of stone
Aivars-K, working of stoneStone processing. Ware of metal and stone, interior elements, garden sculptures, tombstones, fountains, lights, stone benches and tables..
Deko Alianse, flower shop
Deko Alianse, flower shopSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Rīga We offer flower delivery - 67282841 www.dekoziedi.lv
ASTRA TŪRE, travelling agency
ASTRA TŪRE, travelling agencyAvioKases.lv. Air tickets, air ticket booking offices, booking, sale. Hotel booking. Charter flights. Bus tickets. Car rent.
Ireneta, bridal salon
Ireneta, bridal salonIreneta. For your saloon there are always available 250 models of dresses. All kinds and variations from white till champagne color.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma