Limbažu autoelektroremonta darbnīca

Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 6105
Showed in search results : 30789
View in catalog : Auto service, Repair

EscapeTown, breakout games
EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
Dārziņi, horse ranch
Dārziņi, horse ranchZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Chiffon, clothing
Chiffon, clothingChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Jaunogres nams, holiday house
Jaunogres nams, holiday houseRooms for banquets, rest and seminars - a room with a fire-place for 36 persons. A bathhouse, a swimming pool with a stream and filtered water.Tennis courts, table laying for guests, satellite. A special offer for two persons- 30 Ls in working days.35 kilometres from Riga.
DUNENSE, leather accessories
DUNENSE, leather accessoriesRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Geolite, geological research
Geolite, geological researchGeolite. Geological and geotechnical exploration. Engineering geology, technical research, which is used in building construction.
Dridži, recreation and sports complex
Dridži, recreation and sports complexRecreation complex Dridzi is made with a help of SAPARD programme support, in 2003 it was the biggest country tourism project in Latgale. Our aim was to popularize tourism in Latgale, providing wide recreation possibilities in the region.
R. A. Kaspari, construction and repairs
R. A. Kaspari, construction and repairsR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma