KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Merkurs, Jelgavas filiāle

Tērvetes iela 65a, Jelgava, Latvija, LV-3008
(+371) 63028920
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMetallschrott

Statistik:
Ist durchgesehen : 6256
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 56124
View in catalog : Metallschrott


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineAvioKases.lv. Flugkarten on-line, Flugkartenkassen, Reservierung, Verkauf. Hotelbuchung weltweit.
Kandavas novadpētniecības muzejs, Museum
Kandavas novadpētniecības muzejs, MuseumKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Toode, SIA, Dachbeläge
Toode, SIA, DachbelägeSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Baltic Media, Übersetzungen
Baltic Media, ÜbersetzungenÜbersetzungsbüro Baltic Media Ltd. ist das führende Sprachdienstleistungsunternehmen in Nordeuropa. Es bietet Übersetzungs- und Lokalisierungsdienste sowie Sprachschulungsdienste an. Übersetzungen aus und ins Schwedische, Finnische, Dänische, Isländische, Norwegische, Färöische, Deutsche, Englische, Polnische, Russische, Lettische, Litauische und Estnische.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Visi banneri