Sakne SIA

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Statistik:
Ist durchgesehen : 6265
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 17277
View in catalog : Metallbearbeitung

Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasDas Wassermühlenmuseum Rundāle gibt einen Einblick in das Sehen und Verstehen des Betriebs der Wassermühle des letzten Jahrhunderts und ihres Wesens. Die Wassermühle erstreckt sich über fünf Stockwerke und lässt Sie den Mahlvorgang der Mühle verfolgen – vom Korn zum Mehl.
Kalndruvas bloks, SIA, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Kalndruvas bloks, SIA, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
GRANITE, IK
GRANITE, IKDie Firma Granites hat sich auf gravierende Verbesserungen spezialisiert. Wir fertigen, verkaufen und installieren Grabdenkmäler, Grabsteine, Grabzäune und bieten die Schaffung von Grabdenkmälern an. Wir bieten an, die Grabstelle durch Landschaftsgestaltung und / oder Restaurierung zu verbessern.
Mālpils muiža, Hotel
Mālpils muiža, HotelMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
ID Rugāji, Tischlerei
ID Rugāji, TischlereiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Sutras Z/S, Landgut
Sutras Z/S, LandgutZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Zemeņu krastiņi, Landgut
Zemeņu krastiņi, LandgutZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Visi banneri
laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma