KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Dižstende, veikals

Dižstende, Lībagu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3258
(+371) 63292301
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLebensmittel

Statistik:
Ist durchgesehen : 6324
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 28499
View in catalog : Lebensmittel


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Dubultmuiža, Gasthaus
Dubultmuiža, GasthausViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
SPA Estonia, SPA hotel
SPA Estonia, SPA hotelSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Pārcelšanās24.lv, Versetzung Service
Pārcelšanās24.lv, Versetzung ServicePārcelšanās24.lv bietet verschiedene Umzugsdienste in ganz Lettland und Europa an.
Miedziņš, einkaufen
Miedziņš, einkaufenViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Otafs, glasereien
Otafs, glasereienOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Villa Anna, Gasthaus
Villa Anna, GasthausVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Nemuno Turas, Gasthaus
Nemuno Turas, GasthausEin modernes Gehöft in einer ruhigen Siedlung in der Nähe von Kaunas. Es werden Erholungsprogramme veranstaltet, wie auch Familienfeste, Gesundheitsprogramme, Seminare.
Visi banneri