KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Preses apgāds

Mūkusalas iela 42, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67701190
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAusbreitung der Presse

Statistik:
Ist durchgesehen : 5473
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 18038
View in catalog : Ausbreitung der Presse


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Mauriņi, Gasthaus
Mauriņi, GasthausViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Kandavas novadpētniecības muzejs, Museum
Kandavas novadpētniecības muzejs, MuseumKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktive Freizeit, Skifahren und Snowboarden Bergskipisten, Langlauf, Verleih von Winterausrüstung, Skilehrer, Unterkunft
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, Steinbearbeitung
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, SteinbearbeitungMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Madona Cafe Hotel Rudzons , Hotel
Madona Cafe Hotel Rudzons , Hotel2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Inčukalna strops, Gasthaus
Inčukalna strops, GasthausNettes Haus für Feierlichkeiten (bis zu 50 Personen) mit einer Sauna und einem Whirlpool unter freiem Himmel. Komfortable Zimmer für die Übernachtung, Räume für Seminare.
Visi banneri