KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Lita IU

Brīvības iela 8434, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67279451
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortRestaurants, Cafes, Bistros, Gaststätten

Statistik:
Ist durchgesehen : 6360
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 36017
View in catalog : Restaurants, Cafes, Bistros, Gaststätten


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Nabīte, Campingplatz
Nabīte, CampingplatzGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Toode, SIA, Dachbeläge
Toode, SIA, DachbelägeSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
GRANITE, IK
GRANITE, IKDie Firma Granites hat sich auf gravierende Verbesserungen spezialisiert. Wir fertigen, verkaufen und installieren Grabdenkmäler, Grabsteine, Grabzäune und bieten die Schaffung von Grabdenkmälern an. Wir bieten an, die Grabstelle durch Landschaftsgestaltung und / oder Restaurierung zu verbessern.
Visi banneri