KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kebabs Fix, SIA, Fast-Food-Restaurant

Kebabs Fix, SIA, Fast-Food-Restaurant

TC Rīga Plaza, Mūkusalas iela 71, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67788035
(+371) 67804078
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFast-Food-Restaurants
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 6648
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 37919
View in catalog : Fast-Food-Restaurants


Rojas rodes, Gasthaus
Rojas rodes, GasthausRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Skultes muiža, Gasthaus
Skultes muiža, GasthausSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Višķezers, Platz zum Ausruhen
Višķezers, Platz zum AusruhenAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
ID Rugāji, Tischlerei
ID Rugāji, TischlereiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineAvioKases.lv. Flugkarten on-line, Flugkartenkassen, Reservierung, Verkauf. Hotelbuchung weltweit.
Dalss & Co
Dalss & CoHaus- und Gartenprodukte, Blumenzwiebeln, Knollen, Rhizome, Stauden in Töpfen, Hortensien, Kräutern, Kräutern, Pilzen, Myzel, Baumsetzlingen. Heimtextilien, Bettwäsche, Geschirr und vieles mehr.
Visi banneri