KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Mīlestības taka, dabas taka

Mīlestības taka, dabas taka

Piltiņi, Matkules pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3132
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

Takas garums: 1,57 km
Grūtības pakāpe: viegla (takā ir pakāpieni)

Mīlestības taka atrodas pie atpūtas bāzes "Zviedru cepure". Taka ved cauri mežam augšup kalnā, no kura paveras brīnišķīgs skats uz Abavas ieleju, to mēdz dēvēt par „Kurzemes Šveici”. Pastaigājoties iespējams pabūt dabas tuvumā, izjust meža elpu, sadzirdēt putnu dziesmas, ieklausīties strautiņa čaloņā un atspirdzināties. Te var baudīt vientulību vai divvientulību. Kalna galā ir ierīkota piknika vieta - galds un soliņi. Maršrutu var turpināt pa nogāzi, kurā aug gandrīz visi Latvijas pļavām raksturīgie augi, daudzi no tiem - arī īpaši aizsargājami.

Mīlestības taka savienojas ar Kurzemes plānošanas reģiona izstrādāto vietējās nozīmes velomaršrutu nr. 555 "Abavas senlejas velomaršruts", kas savukārt piekļaujas Eirovelo maršrutam nr. 10.

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortNaturpfad
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 944
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 16868


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Pīlādži, Pflanzenzucht
Pīlādži, PflanzenzuchtAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Visi banneri