KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Lonas Latvija, SIA, einkaufen

Lonas Latvija, SIA, einkaufen

TC MC2, Jaunmoku iela 13, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 23378404
Montag10:30 - 19:00
Dienstag10:30 - 19:00
Mittwoch10:30 - 19:00
Donnerstag10:30 - 19:00
Freitag10:30 - 19:00
Samstag10:30 - 19:00
Sonntag -
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

LONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs.

Visa LONAS produkcija ir īpaši pielāgota jūsu vajadzībām un izstrādāta kopā ar ārstiem, kineziterapeitiem un pazīstamiem produktu dizaineriem.
Kopš 1993. gada LONO produkti ir izstrādāti, ražoti un uzlaboti veselīgākam un labākam miegam. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs.
Ražošanā izmantotie materiāli ir īpaši gaisa caurlaidīgi, pilnīgi nekaitīgi un piemēroti pat zīdaiņiem (sertifikāts Oeco-tex®).
LONAS matrači ir sarežģīti izstrādājumi, kas apvieno daudzas mūsdienīgas tehnoloģijas. Lai nodrošinātu vislabākās ekspluatācijas īpašības un ilgmūžību, mēs piedāvājam īpaši šiem matračiem radītas LONAS gultas. LONAS gultas tiek ražotas atbilstoši paaugstinātām ilgmūžības un gaisa caurlaidības prasībām.
LONAS HOME mājas tekstilu veido dizaineri, izmantojot dabiskus audumus: gultas veļas komplekti un palagi kalpos ilgi, un krāsas un raksti priecēs katru reizi, kad skatāties uz guļamistabu. Unikāli izstrādāti gultas pārklāji, mājas smaržas, sildoši paklāji vai rotaļīgi pufi guļamistabas un mājas mājīgumam. LONAS HOME piedāvā stilīgus dvieļus un mīkstus, pūkainus peldmēteļus.
Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMatraču tirdzniecība
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 3010
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 78475


Granīts O, SIA
Granīts O, SIADas Unternehmen beschäftigt sich mit der Herstellung von Denkmälern, Steingartenskulpturen und Innenarchitekturelementen.
Ērgļi, Campingplatz
Ērgļi, CampingplatzCampinglager Ērgļi befindet sich in der einen schönen Umgebung 12 km von Liepaja. Sie haben die Möglichkeit in eine gepflegte Umgebung sich erholen.
Rakstā, einkaufen
Rakstā, einkaufenEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
AQUA SAN, SIA, Sanitätstechnik
AQUA SAN, SIA, SanitätstechnikAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Bekiški, Gasthaus
Bekiški, GasthausMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Bucefāls, Kneipe
Bucefāls, KneipeKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Visi banneri