Motorprofs, SIA, autoserviss

  • Vidzemes šoseja 1, Garkalne, Garkalnes pagasts, Ropažu novads, Latvija, LV-1024
  • (+371) 29897894
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 1263
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 6887
    View in catalog : Autodienstleistungsbetrieb, Reparatur

    Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-Shop
    Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-ShopRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
    Mālpils muiža, Hotel
    Mālpils muiža, HotelMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
    Gardens, SIA
    Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
    Pīlādži, Pflanzenzucht
    Pīlādži, PflanzenzuchtAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
    Eco Tehnoloģijas, SIA
    Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco Technologies ist ein Unternehmen, das seit 10 Jahren in seiner Branche tätig ist. Wir arbeiten mit zertifizierten Geräten und Materialien. Wir arbeiten mit den größten Herstellern zusammen, die sich seit vielen Jahren auf dem lettischen Markt bewährt haben. Wir finden die beste Lösung sowohl für ein kleines Privathaus als auch für ein großes Projekt.
    Jost Residence, Gasthaus
    Jost Residence, GasthausLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
    Leonīda Krāsnis, Brennofen-Maurer
    Leonīda Krāsnis, Brennofen-MaurerKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
    Muižnieki, Campingplatz
    Muižnieki, CampingplatzMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
    Rakstā, einkaufen
    Rakstā, einkaufenEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma