KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi

Dzīpari S, tekstila izstrādājumi

Rožu laukums 5/6, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 29284059 - Radošā direktore
(+371) 29223459 - Kontakti angļu valodā
(+371) 64381325
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Dzīpars ir vien no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Uzņēmumā ir 30 darbinieki. Pie mums strādā ne tikai audējas, bet arī šuvējas un spolētājas, līdz ar veiksmīgi varam piemēroties apjomīgiem pasūtījumiem un termiņiem. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā. Dzīparā strādā audējas, kas labi iepazinušas aušanas darba sūrumu un smagumu, bet tas neliedz ar radošu liesmiņu radīt īpašus audumus ar īpašu sajūtu! Mūsu uzņēmums strādā pārsvarā ar linu, jo lins tā ir mūžīga vērtība, kas jebkurai videi piešķir individuālismu un raksturu. Mēs nepārtraukti atrodamies kustībā - jaunu ideju meklējumos un to realizācijā, kas palīdz piesaistīt klientus tieši mums, jo katrs izstrādājums ir individuāls roku darbs ar tikai sev domātu pielietojumu. Salons tika izveidots 1993. gadā, paralēli uzņēmumam SIA "Dzīpari S" kurā izgatavo mākslas izstrādājumus uz roku stellēm no lina un vilnas, lai tirgotu savu ražoto preci. Mūsu salonā iespējams iegādāties visus mūsu ražotos lina un vilnas izstrādājumus visplašākajā sortimentā, tiek piedāvāta ne tikai pašu darināta produkcija, bet iespējams arī iegādāties dāvanas sev un citiem. Atšķirībā no citiem saloniem Mēs piedāvājam pārsvarā Latvijā ražotu preci, kas kā laika gaitā pierādijies, nes sev līdzi īpašu, tikai latviešiem pazīstamu siltumu, un kvalitāti. Laika gaitā salons ir paplašinājies gan platībā, gan piedāvājuma daudzveidībā. Tas ir kļuvis par iecienītu iepirkšanās vietu ne tikai vietējiem iedzīvotājiem, bet arī iebraucējiem, un tūristiem. Salona emocionālais un vizuālais noformējums mainās līdz ar gadalaikiem. Noformējumā tiek izmantota veikala prece un dabas materiāli. Saskaroties ar klienta vēlmēm allaž esam gatavi piemeklēt un rast vislabāko risinājumu. Mūsu adrese: Alūksnē, Pils ielā 21 b, salons "Dzīpars", kontakttālrunis: 64381325, e-pasts: dzipars@dzipars.lv Mūsu filiāle: Liepājā, Kungu ielā 3, salons "Dzīparbodīte", kontakttālrunis: 64381325, e-pasts: dzipars@dzipars.lv

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTextile Produkte
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 30817
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 320051


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vuolake Hotelli, Hotel
Vuolake Hotelli, HotelVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Leibuk, IK
Leibuk, IKBuchhaltungsdienstleistungen für alle Arten von Geschäftsformen. Konsultationen zur Unternehmensgründung, Auswahl der am besten geeigneten Geschäftsform, Auswahl des Steuerregimes. Leibuk bietet umfassende Dienstleistungen an, die von der Entwicklung von Geschäftsplänen über Unternehmensgründungen, Buchhaltung und Wirtschaftsanalysen bis hin zu Unternehmen reichen.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsGästehaus in Tinuzi. Kostenloses WiFi. Bad und Whirlpool. Einige Unterkünfte verfügen über eine komplett ausgestattete Küchenzeile, einen Flachbild-Sat-TV und einen DVD-Player. Pferde reiten und angeln.
Zanzibāra, Campingplatz
Zanzibāra, CampingplatzKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ist Teil der großen Trutzi-Gruppe – einem Einzel- und Großhandelsunternehmen für Metall, das eine breite Palette von Metallprodukten anbietet, darunter Metallrohre, Metallbleche, Metallkonstruktionen, Stahlträger, Profile, Beschläge, Winkel, Stangen und 3D-Paneelzäune und Zäune.
Visi banneri