KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
August Latvia Serviss, SIA

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu iela 6 - 5, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 26067676 - Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas
(+371) 20010699 - Septiķi, Tilpnes, Naftas atdalītāji, Tauku atdalītāji
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung
SIA „August Latvia” ir dibināta 2011. gada beigās, kā UAB „August ir Ko” meitas uzņēmums, Mūsu mērķis ir piedāvāt Latvijas tirgū vienas no progresīvākajām notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtām, tās ir patentētas, un tām ir vieni no augstākajiem attīrītā ūdens rādītājiem. Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ir patentētas un atbilst Eiropas standartam un ir marķētas ar CE zīmi.
SIA „August Latvia” tipveida notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ir piemērotas sadzīves notekūdeņu attīrīšanai no individuālām mājām, viesnīcām restorāniem, maziem uzņēmumiem un tml. Notekūdeņu attīrīšana iekārtās notiek bioloģiskā veidā. Tās laikā mikroorganismi sadala un kā barību izmanto notekūdeņos esošos organiskos piesārņojumus, tādā veidā attīrot ūdeni. Bioloģiskā attīrīšanas metode balstās uz baktēriju spēju baroties ar dažādām organiskām un minerālām vielām, kas atrodas notekūdeņos. Baktēriju dzīvai darbībai bez barības vielām arī nepieciešams skābeklis, tāpēc notekūdeņu attīrīšanas iekārtā papildus tiek uzstādīts arī gaisa sūknis.
”August Latvia” bioloģiskās attīrīšanas iekārtu priekšrocības:
 Iekārtas atbilst likumdošanai
 Attīrīšanas iekārtām ir 10 gadu garantija.
 Liela attīrīšanas efektivitāte, attīra no slāpekļa un fosfora
 Zems elektroenerģijas patēriņš
 Ērta un reta apkalpošana
 Sevišķi mazs dūņu pieaugums
 Iekārta ieslēgta standarta režīmā, var tikt atstāta 180 dienas bez notekūdeņu ieplūdes, tādēļ neradīs jums problēmas, ja plānojat doties ceļojumā vai atvaļinājumā
 Neaizņem daudz vietas un nebojā apkārtējo ainavu.
 Vienkārša un viegla uzstādīšana, viegli transportējama
 Netiek izmantotas ķīmiskas vielas
 Ar taimera palīdzību iekārtu var atstāt darbības režīmā līdz 6 mēnešiem ilgi
 Var darboties jebkādos laika apstākļos, neaizsalst pat zemas temperatūras apstākļos
 Atbilst augstākajiem ekoloģiskajiem standartiem un nerada kaitējumu videi
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAnlagen für biologische Reinigung der Abflußgewässer mehr Details   Privātmāju notekūdeņu attīrīšanas risinājumi    Öl-,Erdölabteiler    Sūknētavas    Abscheider des Sandes,Schmutzes Abwassersysteme, Installation und Design Kompressoren    Kompressorreparatur, Service    Kompresoru realizācija Abwasserbelüfter,Luftsauger    Membrānu gaisa pūtēji    Gaisa pūtēju remonts    Gaisa pūtēju rezerves daļas Entwässerungssysteme für Wasser    Entwässerung, Entwässerungsgebäude.    Regenwassersammlung, Entwässerung Attīrīšanas iekārtu uzstādīšana Attīrīšanas iekārtu projektēšana Traktor mieten (Ārējo kanalizāciju un ūdensvada tīklu izbūve ) mehr DetailsKlärgruben    Klärgruben Ugunsdzēsības rezervuāri Stikla šķiedras tilpnes Ūdens tvertnes Sūkņu stacijas
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 15552
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 233720


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Medus veikals, einkaufen
Medus veikals, einkaufenMehr als 30 Sorten von Honig einbringt auf dem Bienengarten Lettland, Bienenwachssalben, Kerzen aus 100% Bienenwachs, Produkte Imkerei (Pollen, Gelee Royale, Propolis, Bienenwachs), Inventar fur Imkerei, Literatur über die Bienenzucht.
Chiffon, kleidung
Chiffon, kleidungChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Hotel De Lita, Hotel
Hotel De Lita, HotelVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
MS Real, SIA
MS Real, SIADas Unternehmen beschäftigt sich professionell mit der Auswahl, dem Verkauf und der Installation von biologischen Kläranlagen für Privathaushalte. Sie können bei uns eine biologische Kläranlage kaufen, sowie die Lieferung und Montage der gesamten Anlage in Auftrag geben.
Ligas, Gasthaus
Ligas, GasthausTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Visi banneri