KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Vides tehnika, SIA

Vides tehnika, SIA

Čuibes iela 6, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 20004989 - Preču pieejamība noliktavā
(+371) 29903456 - Vispārējie būvniecības materiāli un konsultācijas
(+371) 29611614 - Konsultācijas par siltumizolācijas materiāliem
Juristische-Person : Vides tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava
Eintragungsnummer : 40103191846
Juristische adresse : Čuibes iela 6
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Uzņēmums dibināts 2008. gadā un ir viens no vadošajiem nozares uzņēmumiem Latvijā, un tā misija ir piedāvāt saviem klientiem ilgtspējīgus un profesionālus tehniskos risinājumus, iekārtas ēku siltināšanai, kā arī augstākās kvalitātes materiālus no pasaulē vadošajiem siltumizolācijas materiālu ražotājiem.

Mūsu piedāvātajā siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši pielietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Saviem klientiem piedāvājam ne tikai pilnīgu siltumizolācijas materiālu, to iestrādes iekārtu un komplektējošo materiālu klāstu, bet arī kopā ar saviem sadarbības partneriem veicam augstas kvalitātes ēku siltināšanas darbus visā Latvijā.

Apvienojot nozares speciālistus, esam izveidojuši Latvijā labāko un zinošāko, siltināšanas un siltumapgādes ekspertu komandu. Mūsu speciālisti palīdzēs rast piemērotākos risinājumus atbilstoši Jūsu vēlmēm, vajadzībām un iespējām.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortWärmeisolierung, Wärmedämmstoffe    Ekovates tirdzniecība (Ökowatte) mehr Details   Ekovate HK 35 mehr Details   Minerālvate KNAUF (Minerālvate) mehr Details   Dampfsperrmaterialien mehr Details   Kokšķiedras vate    Holzfaserplatten mehr Details   Holzfaserplatten    Kokšķiedras celtniecības sistēmas    Kaņepju siltumizolācijas plāksnes Ausrüstung zum Aufbringen von Wärmedämmstoffen mehr Details   Hidrosējas iekārtas    Siltumizolācijas iekārtu tehniskā apkope Arbeiten der Wärmeisolation    Ecowool Verlegung mehr Details   Mineralwolle legen mehr Detailsampfisolationsmembranen    HK 35 iestrāde Hanfwolle Beramās vates PAROC (Beramās vates) Wärmedämmwolle Holzfaser-Wärmedämmung Beramās vates Dampfsperre Klebstoffe, Kleber Līmlentes, izolācijas lentes Baustoffe, Verkauf von Baustoffen Baumaterialien, Baukonstruktionen Apdares materiālu tirdzniecība (Materialien der Bearbeitung) Wärmedämmung, Installation von Wärmedämmstoffen, Gießen und Befüllen mit Wärmedämmstoffen Energoaudits Iekrāvēji Ekskavatori Ekskavatora pakalpojumi Wärmedämmung aller Arten von Konstruktionen Wärmedämmung der Gebäude Putustikla šķembas Magnesitplatten Sniega tīrītāji Luftspalt-Wärmedämmstoffe Dachbahnen Membranen für Wände
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 35788
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 643993

Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Bieriņi, Landgut
Bieriņi, LandgutLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
RD Met, SIA, Metallbearbeitung
RD Met, SIA, MetallbearbeitungSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Gaišos toņos, Bestattungsinstitute
Gaišos toņos, BestattungsinstituteBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveWir bieten: Seifenmassen, Basen für Shampoo, Duschgel und Haarbalsam, Farbstoffe, Perlmutt (Glimmer), Glitzer (Glanz), Lebensmittelaromen, ätherische Öle, Duftstoffe, Grundöle und Butter, Seifenformen, Werkzeuge zur Seifenherstellung und Verpackung.
Kempings Sīļi, Campingplatz
Kempings Sīļi, CampingplatzČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Visi banneri