KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
RD Met, SIA, Metallbearbeitung

RD Met, SIA, Metallbearbeitung

Ganību dambis 40, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 29337560 - Metālapstrāde
(+371) 29436454 - Telpu noma
(+371) 67382411
(+371) 67382411
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

SIA "Brizmet" ir dibināts 2006. gadā un nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.

Virpošanas darbi – detaļu ģeometriskās formas un izmēra izmaiņas, noņemot iepriekš noteiktu balstu, virpošanas aparāts griež detaļu, bet griešanas instruments salīdzinoši ar to noteiktu vektoru. Dažādu detaļas kustību dēļ notiek asināšana. Visbiežāk virpošanas darbi tiek izmantoti, lai izgriezt vītnes, apgriezt galus, slīpēt rievas, velmēt rievojumus, urbšanai un gala slīpēšanai.

Frēzēšana – metālapstrādes veids, griežot ar kuteri. Frēzēšanas darbi ir ražošanas process ar ļoti lielu efektivitāti, tādēļ tie salīdzinoši ātri iegūst plašu pielietojumu. Ar liela apjoma ražošanas attīstību, parādījās nepieciešamība pēc liela daudzuma vienādu detaļu ar noteiktu precizitāti un ar mazu darbinieku laika patēriņu, šeit frēzēšanas darbi saņem vislabāko pielietojumu.

Metālapstrāde – fiziskas iedarbības process uz metāla ar mērķi veidot daļas, mezglus, detaļas un struktūras ar iepriekš noteiktiem parametriem. Metālapstrāde ir tehnoloģisku operāciju komplekss, kā rezultātā detaļām tiek piemērotas vēlamās formas un izmēri.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMetallbearbeitung    Dienste der Metallbearbeitung       Drehenarbeiten       Metāla frēzēšana, frēzēšanas darbi       Schweißen          Metināto konstrukciju izgatavošana       Čuguna lējumi       Koordinātu - izvirpošanas darbi       Zobratu izgatavošana       Zobu iegriešanas darbi       Detaļu termiskā apstrāde       Vārpstu izgatavošana       Tēšanas darbi       Detaļu izgatavošana uz programmvadības darbgaldiem       Plakano detaļu slīpēšana       Apaļo detaļu slīpēšana       Zvaigznīšu izgatavošana       Korpusu izgatavošana Miete    Noliktavu telpu noma    Ofisa telpu noma    Ražošanas telpu noma
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 23394
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 297596


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
RUSSO-BALT, Autoanhänger und Anhänger
RUSSO-BALT, Autoanhänger und AnhängerRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Beach Hotel Liepāja, Hotel
Beach Hotel Liepāja, HotelEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Visi banneri