KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Index Cafe

t/c Panorama plaza, Lielirbes iela 17a, Rīga, Latvija
(+371) 67287718
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortCatering-Dienstleistungen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 12506
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 13591
View in catalog : Catering-Dienstleistungen


Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Jaunarāji, Campingplatz
Jaunarāji, CampingplatzAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
ALAUŠYNĖ , Gasthaus
ALAUŠYNĖ , GasthausGemütliche Zimmer. Unser Kaffehaus ist sehr auf europäisches kulinarisches Zeichen der Litauensregion Aukštaitija stolz. Veranstaltung von Ausflügen.
Visi banneri