KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
For Rest, Gasthaus

For Rest, Gasthaus

Zaļie, Iecavas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 29604097
(+371) 29712559
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Guļbūves viesu māja atrodas neliela ezera krastā. Mājas pirmajā stāvā atrodas viesistaba ar lielu galdu, TV, DVD, Karaoke, wc, dušu, pirti ar pirtsslotiņām un aromātisku tēju, virtuve (leduskapis, elektriskā plīts, mikroviļņu krāsns, trauki). Mājas otrajā stāvā atrodas 4 divvietīgas gultas.

Ezera krastā atrodas terase ar jumtu, liels galds, mangalis, futbola un volejbola laukumi. Velosipēdi, makšķerēšana, ogošana un sēņošana (ogu un sēņu sezonā). Viesu mājā spējam uzņemt 6-9 cilvēkus.

Cenas :

  • Naktsmītne 1 cilvēkam  - 50 €
  • Naktsmītnes 2 cilvēkiem - 80 €
  • Ja vairāk par 2 cilvēkiem, tad par katru nākošo cilvēku + 35 €
  • Krievu pirts - 25  € / stundā,  ja viesi nakšņo, tad 50€ visa pirts uz nakti.
  • Iekšā viesu namā ir sauna, kurā nav atļauts lietot slotiņas -  bezaksas visiem guleētājiem. 
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSaunas mehr Details   Russisches Bad mehr Details   Sauna mehr DetailsBankettsäle mehr DetailsHotels und Unterkunft mehr Details   Gasthäuser mehr DetailsSportspielplätze mehr DetailsLändlicher Tourismus mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details   Erholung am See mehr Details   Angeln mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 79496
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1138980


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Baižas, Pflanzenzucht
Baižas, PflanzenzuchtStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Jaunpils pils, Schloß
Jaunpils pils, SchloßJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Visi banneri