KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Rial MV

Salaspils iela 6 k.4-80, Rīga, Latvija
(+371) 67269036
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortVerpackung

Statistik:
Ist durchgesehen : 5766
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 24197
View in catalog : Verpackung


Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Mītava, Ausflugsschiff
Mītava, AusflugsschiffPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
EXI, Möbel
EXI, MöbelLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Visi banneri