KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Kokarde, SIA

Mārupes iela 19, Rīga, Latvija
(+371) 67611562
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMöbel

Statistik:
Ist durchgesehen : 9118
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 31461
View in catalog : Möbel


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ungurmuiža, Gasthaus
Ungurmuiža, GasthausUngurmuiža ist ein harmonisches Ensemble von Holzgebäuden aus dem 18. Jahrhundert, umgeben von riesigen Eichen, und nimmt einen wichtigen Platz im Erbe der lettischen Kulturdenkmäler ein. Es wurde 1732 von Baron von Kampenhausen als Wohnsitz seiner Familie erbaut, und heute sind in Lettland keine ähnlichen barocken Holzgebäude erhalten, deren Innenräume so reich mit Wandmalereien geschmückt sind. Modern ausgestattet, wird es für Ihre Freizeit, Feiern und Seminare geschaffen. Genießen Sie die besondere Atmosphäre des Gutshofes bei einem Spaziergang durch den Park unter den riesigen Eichen oder beim Teetrinken im prächtigen Teepavillon.
Kandavas novadpētniecības muzejs, Museum
Kandavas novadpētniecības muzejs, MuseumKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Zelts.lv, Schmucksalon
Zelts.lv, SchmucksalonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIADie Haupttätigkeitsrichtungen des Unternehmens sind Entwurf, Lieferung und Montage von Anlagen zur biologischen Abwasseraufbereitung, Lieferung und Montage von Holzlauben und Gartenhäusern sowie technischer Kommunikationsbau.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, Campingplatz
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, CampingplatzAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Bekiški, Gasthaus
Bekiški, GasthausMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Visi banneri