Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Statistik:
Ist durchgesehen : 6761
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 39701
View in catalog : Uhren

Muižnieki, Campingplatz
Muižnieki, CampingplatzMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Jaunarāji, Campingplatz
Jaunarāji, CampingplatzAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Credo, Fahrschule
Credo, FahrschuleAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Vuolake Hotelli, Hotel
Vuolake Hotelli, HotelVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
BriedīšKrogs, Kneipe
BriedīšKrogs, KneipeĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Zaļie ābolīši, Gasthaus
Zaļie ābolīši, GasthausViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Dārziņi, Pferdehof
Dārziņi, PferdehofZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, Gasthaus
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, GasthausViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
KraBS, Metallbearbeitung
KraBS, MetallbearbeitungKraBS. Metallprodukte und -konstruktionen, Jalousien und automatische Systeme, Solarkollektorsysteme und -kits, Arbeitsschutz, Kleidung, Ausrüstung.
Visi banneri
laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma