KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Patrick, veikals

Atlantijas iela 4, Rīga, Latvija
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSecond hand

Statistik:
Ist durchgesehen : 6036
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 34226
View in catalog : Second hand


Stieress, Campingplatz
Stieress, CampingplatzDer Campingplatz liegt 110 km von Riga entfernt. In Upesgrīva (Sloka - Talsi P131 An der Seite der Straße) 50 km von Tukums. Der Campingplatz bietet gleichzeitig Platz und Unterkunft.
Vidzemes logi, Türen und Fenster
Vidzemes logi, Türen und FensterSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Purgaiļi, Gasthaus
Purgaiļi, GasthausViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIABau von Saunen in Häusern und Wohnungen, Saunen, Dampfbädern, Hamams, Elektro- und Holzsaunaöfen, Dampfgeneratoren und anderen Saunageräten
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Tāti, Campingplatz
Tāti, CampingplatzKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Kalēji, Gasthaus
Kalēji, GasthausViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
AQUA SAN, SIA, Sanitätstechnik
AQUA SAN, SIA, SanitätstechnikAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Visi banneri