KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Aizkraukles novada un Kokneses Tūrisma informācijas centrs

1905. gada iela 7, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 65161296
(+371) 29275412
Montag08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Dienstag08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Mittwoch08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Donnerstag08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Freitag08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Samstag10:00 - 14:00
Sonntag -
 
AlleAngebotVideoDie Karte
Beschreibung

Aizkraukles novada un Kokneses Tūrisma informācijas centra plašajās telpās pieejama aktuālā informācija par Aizkraukles novada un Kokneses tūrisma un kultūrvēsturiskajiem objektiem. Konsultanti latviski, angliski, krieviski un vāciski sniedz informāciju par dažādiem tūrisma piedāvājumiem, kā arī ikvienam apmeklētājam ar aizraujošu stāstījumu piedāvā ielūkoties senās Hanzas pilsētas Kokneses vēstures līkločos un iepazīt pilsētas un Aizkraukles novada šodienu.

Tūrisma informācijas centrā ir iespējams saņemt bezmaksas brošūras par Koknesi un apkārtni, Latvijas reģioniem, Latviju kopumā, kā arī par atsevišķām pilsētām un to tūrisma produktu un pakalpojumu piedāvājumu.

Te var iegādāties suvenīrus ar Kokneses un Aizkraukles novada simboliku un vietējo ražotāju produkciju. Tūrisma informācijas centrā notiek daudzveidīgas norises – tikšanās, koncerti, izglītojošie pasākumi, u.c. Daudzfunkcionālajā zālē aplūkojamas mainīgās mākslas, daiļamatniecības, rokdarbu un citu veidu izstādes.

Aplūkojami Likteņdārza un Kokneses viduslaiku pils maketi. 

Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInformationszentren des Tourismus
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 8072
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 33228


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ūdensdzirnavas, Gasthaus
Ūdensdzirnavas, GasthausAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC-Fräs- und Lasergravurunternehmen in Preili. Wir bieten eine breite Palette von Dienstleistungen an: Designentwicklung, Fräsen, Gravieren und Weiterverarbeitung. Wir produzieren verschiedene Holzprodukte: Bretter, Kleiderbügel, Kisten, Kerzenhalter, Uhren, dekorative Paneele, Medaillenhalter, saisonale und Hochzeits-Holzdekorationen usw. Zu verarbeitende Materialien: Sperrholz, Kiefer, Fichte, Eiche, Esche, MDF, geschäumte PVC-Platten, Kunststoff, organisches Glas, Monopolycarbonat, Schaum.
Bērnības sala, Babysitter- und Entwicklungszentrum
Bērnības sala, Babysitter- und EntwicklungszentrumBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Pārcelšanās24.lv, Versetzung Service
Pārcelšanās24.lv, Versetzung ServicePārcelšanās24.lv bietet verschiedene Umzugsdienste in ganz Lettland und Europa an.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Visi banneri