KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Latvijas Neredzīgo bibliotēka

Juglas iela 14, Rīga, Latvija, LV-1024
(+371) 67514513
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBibliotheken

Statistik:
Ist durchgesehen : 7186
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 40161
View in catalog : Bibliotheken


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Kaņepītes, ZS, biologische Landwirtschaft
Kaņepītes, ZS, biologische LandwirtschaftDie Farm "Kaņepītes" wächst biologisch und produziert verschiedene Arten von Getreideprodukten aus Weizen, Roggen, Gerste, Hafer, Buchweizen, Erbsen und Kreuzkümmel. BIO-Mehl, Getreide, Flocken usw. Fahren Sie Ihr Geschirr zum Bauernhof, um Produkte zu erhalten. Sie erhalten einen angenehmen Rabatt!
Trīs pēdas, aplīmēšana, Design
Trīs pēdas, aplīmēšana, DesignAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Burtnieki, Gasthaus
Burtnieki, GasthausViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Jaunarāji, Campingplatz
Jaunarāji, CampingplatzAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Vīteri, Gasthaus
Vīteri, GasthausBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Priedes māja, Gasthaus
Priedes māja, GasthausViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Vidzemes logi, Türen und Fenster
Vidzemes logi, Türen und FensterSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Visi banneri