Reimandova V., veterinārārste

  • Apes iela 4/1, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
  • (+371) 29483120
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Statistik:
Ist durchgesehen : 6023
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 35301
View in catalog : Tierärtze, Veterinärgehilfe

Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, Steinbearbeitung
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, SteinbearbeitungMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Mārcienas muiža, SPA hotel
Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Latroof Ltd, SIA, Dachbeläge
Latroof Ltd, SIA, DachbelägeLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Lantus, Landgut
Lantus, LandgutAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Švinkates, Gasthaus
Švinkates, GasthausViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Kempings Sīļi, Campingplatz
Kempings Sīļi, CampingplatzČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Visi banneri
laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma