Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

GBM, SIA

Strautiņi, Ciemupe, Ogresgala pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5041
(+371) 67189825
(+371) 67189824
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde
Karte

Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Visi banneri