Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ALAUŠYNĖ , viesu nams

ALAUŠYNĖ , viesu nams

Salu kaimas, Sudeikių seniūnija, Utenos rajono, Utenos apskritis, Lietuva
(+370) 69803447
(+370) 38934317
(+370) 38966045
Apraksts
Lauku sētu Alaušynė, no dienvidu un rietumu puses ieskauj Alaušas ezers (10-100 m) no ziemeļiem - Giedris (300 m) no austrumiem - Lankos (100 m). Iecienītas makšķerēšanas vietas zvejniekiem, organizējam ekskursijas Aukštaitijas provincē. Organizējam pasākumus, dzīvā mūzika. Sporta inventāra noma - slēpes, velosipēdi, laivas, aktīvā atpūta. - 12 dzīvojamās istabas 2-4 pers. - ēdināšana kafejnīcā ABU, (kulinārijas mantojums) - konferenču zāle 60 per. - pirts un baseins. - kuteris un plosts (20 pers.) - kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisms Skatīt vairākAtpūta un izklaide Lietuvā Lauku tūrisms Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Kotedžas Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk   Nojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   SPA hidromasāžas baseini Skatīt vairāk   Džakuzi Skatīt vairāk   Baseini    Tvaika pirts    Saunas    Apkurināms kubls Sporta un tūrisma inventāra noma    Slēpes    Ūdens velosipēdu noma    Kvadraciklu noma    Velosipēdu noma    Laivu noma, īre Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairākAtpūta uz ūdens Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kuteri    Makšķerēšana    Biljards    Basketbola laukumi    Teniss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 84431
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2639446


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Visi banneri