Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dental Art, zobārstniecība

Dental Art, zobārstniecība

Krišjāņa Barona iela 20, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67278933
(+371) 29207418
Juridiskais nosaukums : Dental Art, SIA
Reģistrācijas numurs : 4003995726
Juridiskā adrese : Krišjāņa Barona iela 20, Rīga, Latvija, LV-1050
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ja Jūs vēlaties profesionāla stomatologa pakalpojumus, savā izvēlē esat uz pareizā ceļa. Zobārstniecības klīnikā Dental Art Jums būs iespēja tikt pie burvīga smaida, kā arī iegūt veselus un skaistus zobus. Mēs piedāvājam visdažādākā veida profilaktiskas un zobu restaurācijas procedūras, kas uzlabos jūsu zobu kopējo veselības stāvokli, kā arī pagarinās to ilgāku funkcionēšanu. Pie regulāras šādu procedūru veikšanas, jūs iegūsiet ne tikai veselus un žilbinošus zobus, bet arī iekšējo pārliecību. Mēs ejam kopsolī ar tādu jaunāko zobārstniecības metožu attīstību, kā zobu implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija un fotobalināšana. Mūsu kompetentie speciālisti ar prieku un sapratni sniegs atbildes uz Jūs interesējošiem jautājumiem. Parūpējies, lai tavi zobi saņem vislabāko ārstēšanu – veic pierakstu pie zobārsta jau tūlīt!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMedicīnas centri Zobārsti Zobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna Skatīt vairāk   Higiēnas kabineta pakalpojumi    Zobu protezēšana       Loka protēzes izgatavošana       Metālkeramikas kroņi       Plāksnītes       Tilti un citu veidu izņemamas un fiksētas konstrukcijas    Mikroprotezēšana       Keramikas un kompozītās inlejas/onlejas       Venīri jeb porcelāna plāksnītes    Protezēšana uz implantiem, zobu implanti       Implantu ieskrūvēšana ar sekojošu protezēšanu    Zobu ekstrakcija, izraušana       Astotā ( gudrības) zoba ekstrakcija    Terapijas pakalpojumi       Anestēzija       Zoba dabīgās formas un krāsas atjaunošana       Kariozu un citu bojājumu ārstēšana    Endodontija       Zobu kanāla ārstēšana        “Bezcerīgo” zobu saglabāšana    Profesionālā zobu balināšana       Kapju izgatavošana zobu balināšanai mājas apstākļos       Fotobalināšana    Medicīnas speciālistu, ārstu konsultācijas Ortodontija, zobu korekcija Skatīt vairāk   Žokļa un sakodiena korekcija    Ortodontiskās plates Zobu breketes    Metāliskās breketes    Keramiskās breketes    Plastmasas breketes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 76620
Meklēšanas rezultātos parādīts : 997525


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Visi banneri