Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Fordax

Krišjāņa Barona iela 23, Rīga, Latvija
(+371) 67502003
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNekustamo īpašumu, namu apsaimniekošana

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Visi banneri