Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Simsons N

Rūpniecības iela 1a, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
(+371) 63291394
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutomobiļu tirdzniecība, autosaloni

Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Visi banneri