Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Imantas Tirgus, SIA

Imantas Tirgus, SIA

Kurzemes prospekts 3, Rīga, Latvija, LV-1067
(+371) 67852029
(+371) 29504040
Юридическое название : Imantas Tirgus, SIA
Регистрационный номер : 40103557252
Юридический адрес : Kurzemes prospekts 3D, Rīga, LV-1067
 
ВсёПредложениеГалереяVideoКарта
Описание

Mēs visi ēdam, un būtu ļoti skumji šo iespēju izniekot, ēdot slikti. 

/Anna Thomas/

Tirgū vajag apskatīt, pataustīt, pasmaržot un nogaršot

Tirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.

Imantas tirgū tiks pārstāvēti visi četri Latvijas reģioni, Zemgale, Kurzeme, Latgale un Vidzeme.

Imantas tirgus mērķis ir apvienot mazos pārtikas ražotājus, mājražotājus, zemnieku saimniecības un amatniekus vienkopus no visas Latvijas. Imantas tirgū būs iespēja iepriecināt garšas kārpiņas, izgaršojot kulināro mantojumu, izjust saimnieku stāstus. Lai atgādinātu par sen aizmirstām vērtībām,( maizīte krāsnī, svaigs zivju loms, kadiķu kūpinājums, rīta piens māla krūkā ar omes biezpiena plācenīšiem un pīrāgiem)

Mērķis, panākt regulāru tirdziņa darbību Imantā, palīdzēt un veicināt vietējo, mazo zemnieku un uzņēmēju darbību. Šobrīd, tas arī ir realizējies ar uzviju. Daudzi zemnieki produkciju uz tirgu vedīs paši. Zemnieki un pārstrādātāji tieši tirgū atrod viens otru, lai apmainītos, iepirktu un pārstrādātu preci.

Nākotnē, vēlamies motivēt zemniekus un pārstrādātājus gatavot aizvien kvalitatīvākus produktus, ar kvalitāti saprotot arī to, ka tiek apzinātas un audzētas vietējam reģionam raksturīgās augu, dzīvnieku sugas, pārstrādē izmantotas tradicionālas metodes, un visā ražošanas procesā tiek izrādīta cieņa pret vidi.

Галерея
Video
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаРынки Продовольственные товары, торговля Фрукты и овощи Молоko, молочные продукты    Cыр Мясo, мясные изделия    Cвинина    Мясо кролика    Баранина    Говядина    Птичье мясо       Мясо индейки       Куриное мясо       Перепелиное мясо Яица    Куриные яйца    Копченая рыба Свежая рыба Семена и саженцы Торговля цветами и растениями Рыбa, pыбные продукты Лесные ягоды
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 21792
Показан в результатах поиска : 602012


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Stādu placis Lielvārde, благоустройство, озеленение
Stādu placis Lielvārde, благоустройство, озеленениеSietiņš GO. Проектирование ландшафта и насаждений, озеленение. Авто шины. Ремонт шин, балансировка.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Мебель, кухни, гостиные, спальные комнаты. Встроены шкафы. Раздвижные системы.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic входит в состав крупной группы Trutzi - компании по розничной и оптовой торговле металлом, которая предлагает широкий ассортимент металлопродукции, в том числе металлические трубы, металлические листы, металлоконструкции, стальные балки, профили, арматуру, уголки, столбы, панельные 3D заборы. и заборы.
Intema, SIA
Intema, SIAОсновным видом деятельности компании является производство ортопедических пружин и беспружинных матрасов из максимально натурального сырья и производство высококачественной мягкой мебели. Компания в основном использует индивидуальный подход к каждому клиенту.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIAКрупнейший производитель и дистрибьютор сейфов и металлической мебели. Наш ассортимент включает сейфы и металлическую мебель. Сейфы были протестированы независимыми лабораториями и получили европейские сертификаты - ECB-S и IMP.
Pils, гостевой дом и кафе
Pils, гостевой дом и кафеВкусная трапеза за приемлемые цены, банкеты и праздничные столы, настоящая латышская баня.
Visi banneri