Goodwood

  • Ataugas, Kokneses pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
  • (+371) 26777775
  • maris@goodwood.lv
  • www.goodwood.lv
  • (+371) 67221237
  • Юридическое название : Selleks, SIA
    Регистрационный номер : 40003533987
    Юридический адрес : Emmas iela 28, Rīga, LV-1015
Описание

Uzņēmums SIA "GoodWood" ir dibināts 2007. gadā. Tā pamatdodarbošanās ietver kamīnmalkas ražošanu un tirdzniecību aptverot gan Latvijas, gan Eiropas Savienības tirgu. Šobrīd produkcija tiek realizēta galvenokārt Vācijas un Latvijas tirgos, kā arī ir nodibināti kontakti Lielbritānijā, Lietuvā un arī Ukrainā.

SIA "GoodWood" mērķis ir kļūt par vienu no vadošajiem kvalitatīvas malkas ražotājiem un piegādātājiem Latvijā un Eiropas savienībā. Kopējais realizētās produkcijas apjoms sasniedz aptuveni 10 tūkstošus kubikmetrus mēnesī.

SIA "GoodWood" pievērš lielu uzmanību produkcijas kvalitātei, attīstot un uzlabojot to ar jaunākajām tehnoloģijām un specifiskā tirgus jauninājumiem, kas sevī ietver modernākās kaltēšanas metodes, kā arī dažādus iepakojuma risinājumus, kas produktu padara ērti lietojamu un pārnēsājamu.

Галерея
Продукты, услуги, ключевые слова
Карта, Связанные предприятия
Статистика:
Полнастю просмотрен : 2679
Показан в результатах поиска : 5260
Jūsu-mēbeles.lv, SIA
Jūsu-mēbeles.lv, SIAНа сайте магазина вы найдете мебель и аксессуары от лучших скандинавских, немецких, итальянских, польских и других производителей. Вся продукция проходит строгий контроль качества и безопасности производителя перед тем, как поступить к клиенту. Все товары сертифицированы в соответствии с требованиями Европейского союза.
Kartridzuuzpilde.lv
Kartridzuuzpilde.lvПредлагаем быстрый и качественный сервис по заправке картриджей, а также широкий выбор новых картриджей для всех самых популярных производителей принтеров с доставкой по всей Латвии по выгодным ценам. Свяжитесь с нами сегодня, чтобы узнать больше!
Viola Stils, салон
Viola Stils, салон"Viola-Stils" - один из крупнейших производителей инновационного бесшовного трикотажа в Прибалтийском регионе, расположенный в Латвии. Компания имеет более чем тридцатилетний опыт производства трикотажа, используя высококачественную итальянскую пряжу, такую как кашемир, шелк и тонкая мериносовая шерсть.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Radisson Hotel Old Town Riga, гостиница
Radisson Hotel Old Town Riga, гостиницаViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Kalumi SIA, поковка
Kalumi SIA, поковкаУслуги кузнеца, решетка и инструменты для камина, оковка железная, навески, дверные ручки, замки, инструменты для деревообработки, ворота, французские балкончики и многое другое.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
R. A. Kaspari, cтроительные и ремонтные работы
R. A. Kaspari, cтроительные и ремонтные работыR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataЗубоврачебный центр Svenata. Высоко квалифицированные специалисты, наисовременнейшие зубоврачебные оборудования.
Visi banneri
Отдых у Балтийского моряtode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma