Zemniekdēls ZS, veikals

  • Daugavpils iela 8, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-5301
  • (+371) 26521571
Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 6595
Showed in search results : 20234
View in catalog : Meat products

Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksArt workshop "Atīks". Paintings, pictures with ink, interior equipment, room decoration. Furniture restauration. Painting studio.
Jaunsvelmes, guest house
Jaunsvelmes, guest houseJaunsvelmes. Possibility to feel the nice recreation, organizing school leaving and other events for 80 guests in silent, green nature place.
Baltā māja, guesthouse and cafe
Baltā māja, guesthouse and cafe"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Pils, guesthouse and cafe
Pils, guesthouse and cafeA very tasty meal for reasonable prices, banquets and party tables, a real latvian bathhouse.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
RD Met, SIA, metal working
RD Met, SIA, metal workingSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAThe company is engaged in the manufacture of monuments, stone garden sculptures and interior design elements.
Višķezers, place of recreation
Višķezers, place of recreationPlaces for tents, comfortable lodgings for the night, a bathhouse with a banquet hall (for 25 people), fishing.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaides"Niedru lija"Ltd offers active entertainments in a medieval way - shooting with a bow, an arbalest, throwing an axe, a spear, forging coins. Our arbalest is a copy of a medieval arbalest (~the 14 century), missile axes - the13 century. Copies of the
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma