Novella

Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 6073
Showed in search results : 26312
View in catalog : Underwear, socks

Paradīzes graudi, flowers in Jurmala
Paradīzes graudi, flowers in JurmalaParadīzes graudi, flowers in Jurmala
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Burtnieki, guest house
Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Ilona Einika, photographer
Ilona Einika, photographerI can say with confidence that I am in love with photography. This activity is not just a hobby, but an opportunity to capture your natural beauty and an opportunity to create a story. During the photo session, I always capture the moment and try to capture true emotions: happiness, tears, laughter, wonder, love. I am always open to cooperation and new challenges!
BALTIC-S, Plumbing Equipment
BALTIC-S, Plumbing EquipmentThe company Baltic-S deals with plumbing wholesale and retail.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Kāli, guest house
Kāli, guest houseA rest at a lake in 10 minute drive from Riga to Bauska. We lay tables, offer staying for the night, a wet bathhouse, fishing. In working days flexible prices!
Zāģeri, guest house
Zāģeri, guest houseBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Bēnes Ozoli, flooring materials
Bēnes Ozoli, flooring materialsParquet production company Bēnes Ozoli is located in Dobele region Bēne. Production of parquet and sale. Parquet boards, parquet mosaics, floor lathes, laying accesory materials - oils, lackers, fillers.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma