Pie Putniem, atpūtas komplekss

Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
Belameks, Fertigbearbeitungsstoffe
Belameks, FertigbearbeitungsstoffeFirma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Komforts, Sanitär- und Heizungssalon
Komforts, Sanitär- und HeizungssalonEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Mežinieku mājas, Gasthaus
Mežinieku mājas, GasthausMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Lielkaibēni, Gasthaus
Lielkaibēni, GasthausZwei Säle mit Kaminen, Unterkunft (30 Betten). Feste bis 70 Personen, Cateringservice, Festtischdecken.
Muižnieki, Campingplatz
Muižnieki, CampingplatzMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Skrundas muiža, Hotel
Skrundas muiža, HotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Visi banneri
Urlaub am Meertode.webpIzglītības ceļvedis