Korona Guest Center

  • Nevsky Prospekt 22-24, apt.68, St Petersburg
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung Service
    ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung ServiceZebra Fracht, Transport und Verpackung von Gegenständen, Lagerung, Transport von Kunstgegenständen und Versicherungen, Umzug, Umzug von Gegenständen, Umzug, Umzug, Umzug von Riga, Umzugsunternehmen, Umzug, Büroumzug, Büroumzug, Umzugsservice, Laderservice, Umzugsservice, Umzug persönlicher Gegenstände, Bewegung. Umzugsunternehmen Riga, Büroumzug, Umzugsunternehmen, Umzugsdienste, Transportdienste. Internationale Umzugsunternehmen
    Laimes ligzda, atpūtas komplekss
    Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
    Madaras, Rasthaus
    Madaras, RasthausAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
    Dalss & Co
    Dalss & CoHaus- und Gartenprodukte, Blumenzwiebeln, Knollen, Rhizome, Stauden in Töpfen, Hortensien, Kräutern, Kräutern, Pilzen, Myzel, Baumsetzlingen. Heimtextilien, Bettwäsche, Geschirr und vieles mehr.
    Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
    Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
    Jerevan, Hotel
    Jerevan, HotelTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
    Tuvs, SIA
    Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
    Mālpils muiža, Hotel
    Mālpils muiža, HotelMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
    Mavia, SIA
    Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpIzglītības ceļvedis