Beschreibung
Umgeben von den Seen, Hügeln und Wäldern des Naturreservats Haanja empfängt Sie dieses 400 Jahre alte Herrenhaus im Süden von Estland, das heute ein modernes Gästehaus mit Trainings- und Wellnesscenter ist.
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 6572
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 42691
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Fotostudijas.lv, Fotostudio
    Fotostudijas.lv, FotostudioFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
    Gamma-Serviss, SIA
    Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
    Baltijas durvis
    Baltijas durvisMetalltüre.Fenster.Türe.PVC-Fenster.Feuerfeste Türe. Die Innentüre.Einbau. Montage.
    Muduri, SIA, darbnīca
    Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
    PTC, SIA, Verpackung
    PTC, SIA, VerpackungPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
    Skangaļu muiža, Gasthaus
    Skangaļu muiža, GasthausDas Herrenhaus Skangaļi befindet sich an einem schönen Ort in der Mitte von Vidzeme zwischen zwei Städten - einer historischen und beliebten Touristenstadt - Cēsis und Valmiera. Rauna, im Volksmund kleine Schweiz genannt, liegt 9 km entfernt. Wenn Sie zu uns kommen, können Sie Naturobjekte sehen - wie Rauna Staburags, die Große Hölle, die Klippen von Līču-Lanģi
    INSAFE, SIA
    INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
    Bērnu sala, Kinderwaren
    Bērnu sala, KinderwarenBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
    Rigess, Gartentechnik Reparatur
    Rigess, Gartentechnik ReparaturHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpIzglītības ceļvedis