Beschreibung

Valteri ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, draugu vai darba biedru kompānijām. Viesu namā, kas atrodas pašā Daugavas krastā, labi jutīsies pat 100 cilvēku lielas kompānijas, sporta spēlēm teritorija līdz 500 cilvēkiem. Šeit jūs varat atpūsties, baudot lauku mieru, dabu un Daugavas ūdeņus, sarīkot nelielas svinības vai veselības stiprināšanas kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā. Šī ir piemērota vieta arī kāzu svinībām vai darba semināriem, nometnēm un sporta spēlēm.

Viesu nams piemērots mierīgai atpūtai nelielā draugu kompānijā, atraktīviem pasākumiem, nopietniem semināriem (līdz 70 pers.). Saldam miegam piedāvājam labiekārtotus numuriņus un papildu vietas uz matračiem (kopumā 35 guļvietas), vasaras periodā 50 guļvietas.

Šeit varēsiet priecāties par uguns liesmu kamīnā, dziedāt karaoki, spēlēt biljardu vai skatīties TV un video. Intīmākai gaisotnei varēsiet izmantot atpūtas telpu viesu namā un lapenīti vai šūpoles Daugavas krastā. Bērnu priekam esam izveidojuši spēļu laukumu.

Mūsu virtuvē jums ir iespēja pagatavot mielastu gan sev, gan saviem viesiem. Iepriekš vienojoties, klājam arī svētku galdus. Valteri ir nams ar dvēseli. Katra lieta šeit ir koktēlnieka izsapņota un izlolota, veidojot guļbaļķu namam īpašu auru. Brauciet ciemos un pārliecinieties paši! Gaidīsim!

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 91674
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1768408
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    Skaistkrasti, pirts
    Skaistkrasti, pirtsGästehaus in Tinuzi. Kostenloses WiFi. Bad und Whirlpool. Einige Unterkünfte verfügen über eine komplett ausgestattete Küchenzeile, einen Flachbild-Sat-TV und einen DVD-Player. Pferde reiten und angeln.
    Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
    Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
    Vaives, Holzbearbeitung
    Vaives, HolzbearbeitungKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
    Rojas rodes, Gasthaus
    Rojas rodes, GasthausRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
    Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
    Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
    Cheirons, Tierklinik - Apotheke
    Cheirons, Tierklinik - ApothekeIn der Klinik bieten wir vielseitige tierärztliche Betreuung aller Art für Tiere (Hunde, Katzen, Frettchen, Kaninchen, Meerschweinchen, Hamster etc.) Sterilisation, Tumoroperationen, operative und konservative Behandlung von Knochenbrüchen, Verletzungen, Wunden etc.) Laboruntersuchungen, Röntgen, Ultraschall.
    Dekogrīdas, SIA
    Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
    PTC, SIA, Verpackung
    PTC, SIA, VerpackungPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma