KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Viduslaiku izklaides

Viduslaiku izklaides

Niedru Lijas, Jaunpils novads, Latvija
(+371) 26336513
Beschreibung
SIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - loka šaušanu, šaušanu ar arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu, viduslaiku kalēja darba demonstrāciju, laimes liešanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. vācu kaujas metamo cirvju atdarinājumi. Kaļam viduslaiku naudu - 1549, 1551, 1571.g. Rīgā kaltu šiliņu kopijas. Organizējam visdažādākos pasākumus viduslaiku stilā: Sporta spēles "Bruņinieku turnīrs", kur iekļautas arī dažādas senlaicīgas komandu sporta spēles, prezentācijas, pilsētas svētku viduslaiku šovus, ziemassvētku izklaides pasākumus"("Viduslaiku dzīres"). Katram pasākumam tiek izstrādāts oriģināls scenārijs - ņemot vērā ka šos pasākumus vada vairāki viduslaiku personāži, tiek panāta īpaša ticamības gaisotne, ka viss notiek šeit un tagad, un pa īstam. Piedalāmies dažādos pilsētu svētkos, gan ar mūsu atrakcijām, gan ar ielu teātri - veidojam nelielas ainiņas no viduslaiku sadzīves. Mūsu priekšnesumi nav teātris tā parastajā izpratnē - aktieri un skatītājs - mēs padaram skatītājus par dalībniekiem mūsu izrādēs. Uzņēmumiem, kas organizē sporta spēles vai prezentācijas piedāvājam dažādot šos pasākumus ar neparastiem atraktīviem elementiem. Iecienīts pakalpojums ir monētu kalšana ar uzņēmuma logo - šādas piemiņas monētiņas, kuras var izkalt pats, ir ļoti neparasts suvenīrs. Esam izveidojuši īpašu programmu tūristu grupām, kas apciemo Jaunpili - "Bruņinieku skola" - neliels turnīrs, kura laikā katrs dalībnieks izkaļ monētu, šauj ar loku, arbaletu, met cirvi un šķēpu, kā arī var uzmērīt viduslaiku bruņas un ieročus. Kalēja darbnīcā katrs var izliet laimīti vai izmēģināt roku kalšanā. Pēc turnīra grupas gaida "viduslaiku mielasts" - mielasts ar autentiskiem viduslaiku ēdieniem un dzērieniem, kura laikā tiek pastāstīts par ēšanas paradumiem un dažādu ēdienu izplatības vēsturi. Jaunums - loka šaušanas entuziastiem un jebkuram, kam ir interese un vēlēšanās iepazīties ar šo sportu ir iespējums iegādāties nepieciešamo inventāru - tradicionālos lokus, bultas, u.c. aprīkojumu. Apmeklējot mūsu teritoriju Jaunpilī varat iegādāties suvenīrus - krūzītes, kalendārus, sērkociņus un Jaunpils pils īpašnieku dzimtas pārstāvja Johana fon der Rekes laikā kaltā šiliņa kopiju.
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFreizeitsparks mehr Details   Cirvja mešana mehr Details   Šķēpa mešana mehr Details   armbrust (Šaušana ar arbaletu) mehr DetailsNaudas kalšana un laimes liešana mehr DetailsSchießen mit einem Bogen mehr DetailsViduslaiku dzīres, viduslaiku kāzas, viduslaiku turnīrs (Viduslaiku izklaides) mehr DetailsBruņinieku skola (Viduslaiku skola)2.85 - 4.27 € mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 142259
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 165439


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, Galerie
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, GalerieNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT ist ein zuverlässiger Lieferant von Luftkompressoranlagen. Wir sind bereit, eine vollständige Palette von Dienstleistungen im Zusammenhang mit Luftkompressoren anzubieten: von der Lieferung und Installation bis zur Lieferung und Wartung von Rohstoffen. Der Erfolg unseres Unternehmens basiert auf umfangreichen Erfahrungen und einem hochwertigen Angebot an Kompressorausrüstung (Schrauben- und Kolbenkompressoren, Druckluftentfeuchter, Hauptfilter, Luftsysteme). Wir liefern Kompressorausrüstung von bekannten Herstellern - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Bēnes Ozoli, Fußboden
Bēnes Ozoli, FußbodenParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Meļķerti, Gasthaus
Meļķerti, GasthausViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Lidums SIA, Holzbearbeitung
Lidums SIA, HolzbearbeitungLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Visi banneri