Ropažu pagasta pagasttiesa

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Leibuk, IK
Leibuk, IKBuchhaltungsdienstleistungen für alle Arten von Geschäftsformen. Konsultationen zur Unternehmensgründung, Auswahl der am besten geeigneten Geschäftsform, Auswahl des Steuerregimes. Leibuk bietet umfassende Dienstleistungen an, die von der Entwicklung von Geschäftsplänen über Unternehmensgründungen, Buchhaltung und Wirtschaftsanalysen bis hin zu Unternehmen reichen.
Odzienas muiža, Landgut
Odzienas muiža, LandgutMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Nemuno Turas, Gasthaus
Nemuno Turas, GasthausEin modernes Gehöft in einer ruhigen Siedlung in der Nähe von Kaunas. Es werden Erholungsprogramme veranstaltet, wie auch Familienfeste, Gesundheitsprogramme, Seminare.
Jura putni, Museum
Jura putni, MuseumKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Pārcelšanās24.lv, Versetzung Service
Pārcelšanās24.lv, Versetzung ServicePārcelšanās24.lv bietet verschiedene Umzugsdienste in ganz Lettland und Europa an.
Visi banneri
Urlaub am Meertode.webpIzglītības ceļvedis