Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Aiva plus, Bauarbeiten und Renovierungen
Aiva plus, Bauarbeiten und RenovierungenAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Norde metāls, SIA, Metallbearbeitung
Norde metāls, SIA, MetallbearbeitungNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Visi banneri
Urlaub am Meertode.webpIzglītības ceļvedis