Upmalas ZS, veikals

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
Raganas ķēķis, Kneipe
Raganas ķēķis, KneipeRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Urakši, Landgut
Urakši, LandgutBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Everte, SIA, Gebäudereinigung
Everte, SIA, GebäudereinigungProfessioneller Zimmer und Gebiet Reinigungsservice. Reinigungsarbeiten für Büro, Haus und Wohnung. Räumlichkeiten reinigen und waschen, Bodenpflege. Fenster waschen. Reinigungsservice vom Typ Hotel. Gebietsreinigung. Schnee- und Eisreinigung.
Ilona Einika, Fotograf
Ilona Einika, FotografIch kann mit Zuversicht sagen, dass ich in die Fotografie verliebt bin. Diese Aktivität ist nicht nur ein Hobby, sondern eine Gelegenheit, Ihre natürliche Schönheit einzufangen und eine Gelegenheit, eine Geschichte zu schreiben. Während der Fotosession halte ich immer den Moment fest und versuche wahre Emotionen einzufangen: Glück, Tränen, Lachen, Staunen, Liebe. Ich bin immer offen für Kooperationen und neue Herausforderungen!
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Nabīte, Campingplatz
Nabīte, CampingplatzGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Visi banneri
Urlaub am Meertode.webpIzglītības ceļvedis